Om BitWeb24

BitWeb24, en personlig webbyrå

0% nöjdhetsgaranti

0+ slutförda projekt

0+ års erfarenhet

Mitt namn är Britt-Inger Jonsson, jag är webbutvecklare och startade BitWeb24 den 13 februari 2013. Över­gripande idé och mål var att bygga upp ett företag där jag själv skulle tycka om att vara kund och att få jobba med det jag älskar, koda webbsidor. Sagt och gjort, med det i bakhuvudet skräddar­syr jag hemsidor mycket billigt och alltid med kundens bästa i fokus.
Jag är mycket stolt över att flera kunder ser mig mer som partner än som tjänste­leverantör!

Jag är den enda kontakten som behövs när ni skaffar hemsida! Jag sköter (gärna) allt från planering och design till färdig produkt samt underhåll och sökmotor­optimering (SEO). Behöver ni hjälp att registrera webbhotell och domän­namn så fixar jag det också, utan kostnad, och jag registrerar gärna e-postadresser med ert eget domän­namn.

BitWeb24 finns i Örnsköldsvik och arbetar med kunder i hela landet. Byrån drivs som enskild firma, är registrerad hos Bolagsverket, godkänd för F-skatt samt registrerad i momsregistret. Verksamheten riktas främst till små och medelstora företag samt föreningar.

Öppet veckans alla dagar, året runt.
Vissa storhelger(?) hanteras bara support­ärenden. Du är välkommen att mejla även i andra ärenden, men kanske inte får svar förrän efter helgen.

Varför välja BitWeb24

Anledningarna till att välja BitWeb24 är många; klicka på knappen nedan för en liten samman­fattning i form av ett kollage.

Varför välja BitWeb24

Favorithörnan i arbetsrummet

BitWeb24:s arbetsplats
Jag skriver koden för hand, kontrollerar resultatet, och gör justeringar tills webb­sidorna ser lika bra ut i alla enheter.

Det här är favorithörnan i mitt arbets­rum, där jag arbetar vid en stationär dator med två skärmar.

Hemsidorna jag gör är responsiva, det vill säga de anpassar sig helt auto­matiskt till alla sorts enheter, skärmstorlekar och skärmupplösningar.

Jag skriver koden på den ena skärmen och ser genast resultatet på den andra. När jag är nöjd med hur webb­sidorna ser ut på datorn laddar jag upp dem upp på internet (på en av mina egna domäner).

När sidorna ligger på internet kollar jag hur de ser ut i olika enheter. Om jag inte blir helt nöjd gör jag justeringar i koden och layouten tills sidorna ser lika bra ut på mobil­telefoner och surf­plattor som på datorer, samt fungerar optimalt i dem alla.


Kort om mig

Britt-Inger Britt-Inger Jonsson

Ägare av BitWeb24

Jag erbjuder en kombination av teknik och webb­design, det bästa av två världar. Jag är webb­utvecklare och brinner för detta jobb. Det du kan förvänta dig av mig är profes­sionellt utförda uppdrag, personlig service och ett stort engage­mang.

Bakgrund: Den allra första sajten gjorde jag 2005, en personlig hemsida till mig själv. Den och några andra personliga hemsidor laborerade jag sedan flitigt med i flera år. Därefter läste jag IT-programmet via Blekinge Tekniska Högskola, med examen hösten 2012. Februari året efter startade jag BitWeb24.

Favoritcitat: "Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste du fortsätta framåt." – Albert Einstein

Det gäller att hänga med

Internet och webben är i ständig utveckling och naturligtvis ser jag till att hänga med. Jag uppdaterar hela tiden mina kunskaper samt lär mig nya tekniker inom webb­programmering, inom webb­design till exempel responsiv design, inom sökmotoroptimering (SEO) och annat intressant som kan ha med webbproduktion att göra.

Säkerheten i webbsammanhang är också viktig och att använda säker och uppdaterad kod är en självklarhet för mig när jag skapar hemsidorna. Som kund hos mig kan ni också anlita mig som webmaster så fortsätter jag automatiskt att hålla koden uppdaterad och säker.

Jag hänger som sagt med. Häng med du också! Kontakta mig så hjälper jag dig och din verksamhet, på bästa sätt!

Kreativitet och Flexibilitet. Hög kvalitet. Bra service. Alltid, lågt pris!

BitWeb24 erbjuder:

  • Skräddarsydda sajter
  • Uppdateringstjänster
  • Heltäckande kundsupport

Kontakt

E-post: info@bitweb24.se
Telefonnummer: 072-210 78 58
Adress: Prästgårdsvägen 7, 891 55 Arnäsvall

Sociala medier

Copyright 2013 - 2023 BitWeb24