Tjäna pengar
Specialerbjudanden
Obs, erbjudandena varierar över tid! Till erbjudandena

BitWeb24

Om BitWeb24

BitWeb24 är en personlig webbyrå som startades den 13 februari 2013 av mig, Britt-Inger Jonsson. Min filosofiska idé var att bygga ett företag där jag själv skulle tycka om att vara kund och att få arbeta med det jag brinner för. Sagt och gjort, med det i bakhuvudet skräddarsyr jag professionella hemsidor mycket billigt och alltid med kundens bästa i fokus.

Jag håller till i Örnsköldsvik och arbetar med kunder i hela landet. Byrån drivs som enskild firma, är registrerad hos Bolagsverket, godkänd för F-skatt samt registrerad i momsregistret. Verksamheten riktas till små och medelstora företag, föreningar och organisationer.

BitWeb24, den enda kontakten ni behöver när ni skaffar webbsida! Jag sköter (gärna) allt från planering och design till färdig produkt samt underhåll. Behöver ni hjälp att registrera webbhotell och domännamn så fixar jag det också, utan extra kostnad, och jag registrerar gärna e-postadresser med det nya domännamnet åt er.

Öppethållande: Jag har öppet veckans alla dagar.
Storhelger(?) hanteras endast support­ärenden. Ni är välkomna att mejla även i andra ärenden, men kanske inte får svar förrän efter helgen.


Det är här det sker

BitWeb24:s arbetsplats.
Jag skriver koden för hand, kontrollerar resultatet, och gör justeringar tills webbsidorna ser lika bra ut i alla enheter.

Jag arbetar vid dator med två skärmar, där jag skriver koden på den ena skärmen och genast ser resultatet på den andra. När jag är nöjd med webbsidorna laddar jag upp dem upp på internet.

Webbsidorna jag gör är responsiva och när de ligger på internet kollar jag dem på olika enheter. Om jag inte är 100 procent nöjd fortsätter jag att göra ändringar i koden tills sidorna ser lika bra ut på mobiltelefoner och surfplattor som på datorer.


Vem är jag?

Britt-Inger Jonsson

Firmans ägare
Britt-Inger Jonsson

Mitt namn är Britt-Inger Jonsson. Jag är webbutvecklare med öga för design och brinner för detta jobb. Det du kan förvänta dig av mig är professionellt utförda uppdrag, personlig service och ett stort engagemang.

Bakgrund: Den allra första sajten gjorde jag 2005, en personlig hemsida till mig själv. Den och några andra personliga hemsidor laborerade jag sedan flitigt med i flera år. Därefter läste jag IT-programmet via Blekinge Tekniska Högskola, med examen hösten 2012. Februari 2013 startade jag BitWeb24.

Favoritcitat: "Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste du fortsätta framåt." – Albert Einstein

Kontakta BitWeb24
Kontakta mig

Det gäller att hänga med

Internet och webben är i ständig utveckling och naturligtvis ser jag till att hänga med. Jag uppdaterar hela tiden mina kunskaper samt lär mig nya, bra tekniker inom webbdesign, webbprogrammering, sökmotoroptimering (SEO) och annat intressant som kan ha med webbproduktion att göra. På senare år har det till exempel hänt mycket inom tekniker att göra hemsidor med responsiv webbdesign och jag hänger som sagt med.

Häng gärna med du också! Kontakta mig så hjälper jag dig och din verksamhet, på bästa sätt!


Statistik (ett exempel)

Statistik kan vara bra ibland och tillsammans med kod kan det bli riktigt snyggt och överskådligt.


Stolt sponsor av

Insamlingsstiftelsen
Jag stödjer insamlingsstiftelsen Evo

Flexibilitet, Hög kvalitet, Bra service, Alltid lågt pris!

Kontakta BitWeb24

Telefonnummer: 072-210 78 58
E-post:
Adress: Prästgårdsvägen 7, 891 55 Arnäsvall
  • BitWeb24 erbjuder:
  • Skräddarsydda sajter.
  • Uppdateringstjänster.
  • Kundsupport. Heltäckande support.

Mest besökta

Copyright 2013 - 2020 BitWeb24