Om BitWeb24

BitWeb24, en personlig webbyrå med kundens bästa i fokus

0% nöjdhetsgaranti

0+ gjorda hemsidor

0 år i branchen

0 år med kodknackning

Mitt namn är Britt-Inger Jonsson och jag är webb­utvecklare. Jag brinner för detta jobb och startade webbyrån BitWeb24 februari 2013. Över­gripande idé och mål var att bygga upp en personlig webbyrå där jag själv skulle tycka om att vara kund.

Hos mig är kundens bästa alltid i fokus och jag är mycket stolt över att flera kunder ser mig mer som partner än som tjänste­leverantör!

Enskild firma med kunder i hela landet

BitWeb24 finns i Örnsköldsvik och arbetar med kunder i hela landet. Byrån drivs som enskild firma, är registrerad hos Bolagsverket, godkänd för F-skatt samt registrerad i momsregistret.

Kunderna finns främst bland små och medelstora företag samt föreningar.

Den enda kontakten som behövs

Jag är den enda kontakten som behövs när ni skaffar hemsida! Jag sköter gärna allt från planering och design till färdig produkt samt underhåll och sökmotor­optimering (SEO). Behöver ni hjälp att registrera webbhotell och domän­namn så ordnar jag det också, utan kostnad, och jag registrerar gärna e-postadresser med ert eget domän­namn (upp till fem stycken gratis).

Öppet veckans alla dagar

BitWeb24 har öppet veckans alla dagar, året runt!
Vissa storhelger(?) hanteras dock bara support­ärenden. Du är välkommen att mejla även i andra ärenden, men kanske inte får svar förrän efter helgen.

Varför välja BitWeb24

Anledningarna till att välja BitWeb24 är många och viktiga; klicka på knappen nedan för en samman­fattning i form av ett kollage.

Varför välja BitWeb24

Favorithörnan i arbets­rummet

BitWeb24:s arbetsplats
Jag skriver koden för hand och gör justeringar tills webb­sidorna ser lika bra ut i alla sorters enheter samt fungerar optimalt i dem alla.

Det här är favorithörnan i mitt arbets­rum, där jag arbetar vid en stationär dator med två skärmar.

Sajterna jag gör är responsiva, det vill säga de anpassar sig helt auto­matiskt till alla sorts enheter, skärmstorlekar och skärmupplösningar.

Jag skriver koden på den ena skärmen och ser genast resultatet på den andra. När jag är nöjd med hur webb­sidorna ser ut på datorn laddar jag upp dem upp på internet (på min webbdomän).

När webbsidorna ligger på internet kollar jag hur de ser ut i olika enheter och gör justeringar i koden tills de ser lika bra ut på mobil­telefoner och surf­plattor som på datorer, samt fungerar optimalt i dem alla.

Det är möjligt för dig som kund att följa mitt arbete med sajten medan jag färdigställer den och vi för en dialog under tiden. När köpet slutförs flyttas sajten till din (kundens) egen webbdomän.


Kort om mig

Britt-Inger Britt-Inger Jonsson

Ägare av BitWeb24

Jag erbjuder en kombination av teknik och webb­design, det bästa av två världar. Jag är webb­utvecklare och brinner för detta jobb. Det du kan förvänta dig av mig är profes­sionellt utförda uppdrag, personlig service och ett stort engage­mang.

Bakgrund: Mitt stora intresse av att skapa webbsidor började som en hobby och den allra första hemsidan gjorde jag 2005, en personlig hemsida till mig själv. Den och några andra hemsidor laborerade jag sedan flitigt med i flera år. Därefter läste jag IT-programmet via Blekinge Tekniska Högskola, med examen hösten 2012. Den 13 februari 2013 startade jag min webbfirma, BitWeb24.

Favoritcitat: "Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste du fortsätta framåt." – Albert Einstein

Det gäller att hänga med

Internet och webben är i ständig utveckling och naturligtvis ser jag till att hänga med. Jag uppdaterar hela tiden mina kunskaper inom webb­programmering, inom webb­design till exempel responsiv design, inom sökmotoroptimering (SEO) och annat intressant som kan ha med webbproduktion att göra.

Säkerheten i webbsammanhang är också viktig och att använda säker och uppdaterad kod är en självklarhet för mig när jag skapar hemsidorna. Som kund hos mig kan ni också anlita mig som webmaster så fortsätter jag automatiskt att hålla koden uppdaterad och säker.

Jag hänger som sagt med. Häng med du också! Kontakta mig så hjälper jag dig och din verksamhet, på bästa sätt!


Räknare (exempel)

Räknarna kan läggas var som helst på sidorna och de börjar räkna först när de är i fokus.

0 hotellanläggningar

0+ valmöjligheter

0+ anställda

0+ recensioner

Nedräkning (exempel)

Nedräkningsfunktioner kan användas vid till exempel nedräkning till start eller stopp för erbjudanden.

Detta exempel räknar ner till julafton 2024.

Kreativitet och Flexibilitet. Mycket hög kvalitet. Mycket bra service. Alltid, lågt pris!

BitWeb24 erbjuder:

  • Skräddarsydda sajter
  • Uppdateringstjänster
  • Heltäckande kundsupport

Kontakt

E-post: info@bitweb24.se
Telefonnummer: 072-210 78 58
Adress: Prästgårdsvägen 7, 891 55 Arnäsvall

Sociala medier

Google
Meta
Bootstrap
Copyright 2013-2024 BitWeb24