Tjäna pengar
Specialerbjudanden
Obs, erbjudandena varierar över tid! Till erbjudandena

Webmaster (för löpande uppdateringar)

Personlig, engagerad webmaster

För en billig penning håller jag er webbplats ständigt uppdaterad, levande, inbjudande, sökmotor­optimerad och säker. Tjänsten kan endast nyttjas av mina egna kunder, det vill säga den gäller endast för sidor som jag (BitWeb24) har skapat.

Så här går det till

Backup av filerna samt säkerhets- och programuppdateringarna sköter jag alltid automatiskt, detsamma gäller sökmotor­optimering av sidorna. I övrigt är det bara att mejla mig material och/eller önskemål om vad som ska göras så fixar jag det, oftast inom några timmar.

Lågt, fast pris och ni har nöjdhetsgaranti på de jobb jag utför. Debitering sker per månad eller kvartalsvis, beroende på vad som passar er bäst.

Bild på en webmaster i arbete.
Som webmaster håller jag er hemsida ständigt aktuell, inbjudande och säker.

Hyr en egen webmaster:

  • Som webmaster håller jag er sida ständigt aktuell och uppdaterad med texter, bilder, hela webbsidor, funktioner och annat innehåll.
  • Sökmotoroptimering (SEO*) ingår. Jag fortsätter att jobba med sajten även på den nivån och uppdaterar webbsidorna SEO-mässigt efterhand innehållet på dem förändras. Håller så klart också koll på nyheter inom SEO och optimerar även sidorna utifrån det.
  • Backup på webbsidans filer ingår också, oavsett sidans storlek, och dessutom görs regelbundna säkerhets- och program­uppdateringar. Du kan tryggt lägga sidan i mina händer så kan du i stället lägga din tid på er kärnverksamhet.

Välkommen att kontakta mig för mer info.

*SEO (Search Engine Optimization), får webbsidor att stiga i de organiska (ej betalda) sökresultaten på internet. Läs mer om SEO

Kontakta BitWeb24

Personuppgifter hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer

BitWeb24, Britt-Inger Jonsson

E-post, med svar inom några timmar:

Telefon: 072-210 78 58, telefontid bokas via e-post eller SMS.

Kontakta BitWeb24

Telefonnummer: 072-210 78 58
E-post:
Adress: Prästgårdsvägen 7, 891 55 Arnäsvall
  • BitWeb24 erbjuder:
  • Skräddarsydda sajter.
  • Uppdateringstjänster.
  • Kundsupport. Heltäckande support.

Mest besökta

Copyright 2013 - 2020 BitWeb24