Webmaster (för löpande uppdateringar)

Personlig, engagerad web­master

För en billig penning håller jag er webbplats ständigt uppdaterad, levande, inbjudande och sökmotor­optimerad. Jag ser regelbundet också över dess säkerhet.

Obs, tjänsten kan endast nyttjas av mina egna kunder, det vill säga den gäller endast för sidor som jag (BitWeb24) har skapat.

Så här går det till

Det är bara att mejla mig material och/eller önskemål om vad som ska göras så fixar jag det, oftast inom några timmar och med nöjd­hets­garanti. Backup av filerna samt säkerhets- och kod­upp­dateringarna sköter jag alltid automatiskt, detsamma gäller sökmotor­optimering av sidorna.

Ni erbjuds en låg, fast avgift för upp till sammanlagt tre timmars jobb i månaden. För tidsåtgång som eventuellt överstiger tre timmar tillkommer ett ringa timpris.

Debitering sker varannan månad eller kvartalsvis.

Kontakta mig för mer info.

Kontakta BitWeb24

BitWeb24, Britt-Inger Jonsson

E-post: info@bitweb24.se
Svar inom några timmar.

Telefon: 072-210 78 58
Telefontid bokas via e-post eller sms.

Hyr mig som webmaster


Bild på en webmaster i arbete.

  • Som webmaster håller jag er sida ständigt aktuell och uppdaterad med texter, bilder, hela webbsidor, funktioner och annat innehåll. Mejla mig material och/eller önskemål om vad som ska göras så fixar jag det, oftast inom några timmar och med nöjd­hets­garanti.
  • Sökmotoroptimering (SEO*) ingår. Jag fortsätter att jobba med sajten även på det planet och uppdaterar enskilda webbsidor SEO-mässigt efterhand innehållet på dem förändras (vid sedvanliga uppdateringar av dem).
  • Backup på webbsidans filer sköter jag automatiskt och dessutom görs regelbundna säkerhets- och kod­uppdateringar. Du kan tryggt lägga sidan i mina händer så kan du i stället lägga din tid på er kärnverksamhet.
Välkommen med funderingar/önskemål!
Till kontaktsidan

*SEO (Search Engine Optimization), får webbsidor att stiga i de organiska (ej betalda) sökresultaten på internet.


BitWeb24 erbjuder:

  • Skräddarsydda sajter
  • Uppdateringstjänster
  • Heltäckande kundsupport

Kontakt

E-post: info@bitweb24.se
Telefonnummer: 072-210 78 58
Adress: Prästgårdsvägen 7, 891 55 Arnäsvall

Sociala medier

Google
Meta
Bootstrap
Copyright 2013-2024 BitWeb24