Webmaster (för löpande uppdateringar)

Personlig, engagerad web­master

För en billig penning håller jag er webbplats ständigt uppdaterad, levande, inbjudande, sökmotor­optimerad och säker. Tjänsten kan endast nyttjas av mina egna kunder, det vill säga den gäller endast för sidor som jag (BitWeb24) har skapat.

Så här går det till

Backup av filerna samt säkerhets- och program­upp­dateringarna sköter jag alltid automatiskt, detsamma gäller sökmotor­optimering av sidorna. I övrigt är det bara att mejla mig material och/eller önskemål om vad som ska göras så fixar jag det, oftast inom några timmar.

Ni erbjuds ett lågt, fast pris och har nöjd­hets­garanti på de jobb jag utför. Debitering sker per månad eller per kvartal, beroende på vad som passar er bäst.

Kontakta BitWeb24

BitWeb24, Britt-Inger Jonsson

E-post, med svar inom några timmar: info@bitweb24.se

Telefon: 072-210 78 58, telefontid bokas via e-post eller SMS.

Hyr mig som webmaster


Bild på en webmaster i arbete.

  • Som webmaster håller jag er sida ständigt aktuell och uppdaterad med texter, bilder, hela webbsidor, funktioner och annat innehåll.
  • Sökmotoroptimering (SEO*) ingår. Jag fortsätter att jobba med sajten även på det planet och uppdaterar webbsidorna SEO-mässigt efterhand innehållet på dem förändras. Håller så klart också koll på nyheter inom SEO och optimerar även sidorna utifrån det.
  • Backup på webbsidans filer ingår också, oavsett sidans storlek, och dessutom görs regelbundna säkerhets- och program­uppdateringar. Du kan tryggt lägga sidan i mina händer så kan du i stället lägga din tid på er kärnverksamhet.
Vill du veta mer?
Till kontaktsidan

*SEO (Search Engine Optimization), får webbsidor att stiga i de organiska (ej betalda) sökresultaten på internet. Läs mer om SEO

Engelska flaggan In English

Kontakta BitWeb24

Telefonnummer: 072-210 78 58
Adress: Prästgårdsvägen 7, 891 55 Arnäsvall
  • BitWeb24 erbjuder:
  • Skräddarsydda sajter.
  • Uppdateringstjänster.
  • Kundsupport. Heltäckande support.

Mest besökta

Copyright 2013 - 2021 BitWeb24