Tjäna pengar
Specialerbjudanden
Obs, erbjudandena varierar över tid! Till erbjudandena

Kontakt och Vanliga frågor

Kontakta BitWeb24

  • Jag har öppet veckans alla dagar, året runt.
    Under storhelger(?) hanteras endast support­ärenden. Du är välkommen att mejla även i andra ärenden, men kanske inte får svar förrän efter helgen.
  • Corona-tider: All kontakt sker via mejl, SMS eller telefon. Det fungerar ypperligt och innebär egentligen ingen omställning för mig då jag jobbat så sedan starten 2013.
  • Personuppgifter hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer

Kontaktuppgifter

Adress: BitWeb24, Prästgårdsvägen 7, 891 55 Arnäsvall

E-post, med svar inom några timmar:

Telefon: 072-210 78 58
Det är alltid okej med SMS. Telefontid bokas via e-post eller SMS.

Sociala medier

Följ BitWeb24 på: Facebook Linkedin


Kontaktformulär, svar inom kortmed svar inom några timmar
Helst både för- och efternamn.
Fyll i ditt för- och efternamn.
namn@exempel.com
Ange en giltig e-postadress.
Beskriv kort ditt ärende.
Du måste lämna ett meddelande.
Ager du fel veckodag skickas inte meddelandet.
Fyll i denna veckodags namn.
OBS! Du måste samtycka för att kunna skicka meddelandet.


Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna jag får. Klicka på respektive fråga så visas svaret. Klicka igen för att stänga.

Svar: Jag håller genomgående väldigt låga priser; en modern, komplett, responsiv och mobil­anpassad webb­plats, med sökmotor­optimering, kostar från endast 5 490 kr plus moms.

När vi har kommit fram till vad det är du vill ha kommer vi överens om priset. Sedan gör jag alltid ett designförslag helt kostnadsfritt och utan bindning, samt erbjuder nöjdhetsgaranti på den färdiga webbplatsen.

One page-sida: För endast 3 890 kr plus moms kan du få en så kallad "one page-sida". Den här sortens hemsidor innehåller inga under­sidor, utan bara en enda webbsida med en presentation av ert företag, den allra viktigaste informationen om det samt kontakt­uppgifter. Jag gör även denna typ av hemsidor responsiva (mobilanpassade) och nöjdhets­garanti ingår.

Svar: BitWeb24 tillämpar förskotts­betalning och 30 dagar netto. Det vill säga, när hemsidan är klar och godkänd av er skickas fakturan ut. Ni har då 30 dagar på er att betala och så snart ni gjort det flyttar jag hemsidan till ert webbhotell.

Här kan du läsa mer detaljerat om hu det går till: Arbetsgång och betalningsvillkor

Svar: Det går att abonnera på lite mindre sajter. Sajten ligger då kvar på ett av mina webbhotell.

Avgiften betalas kvartals-, halvårs- eller årsvis (ni väljer) och sker i förskott inför varje ny period. Vid det första betalnings­tillfället utgår också en blygsam produktionsavgift (engångskostnad).

Svar: Alla sajterna är kompletta och det innebär kort att de innehåller allt du (köparen) och jag kommer överens om och att det inte tillkommer några obehagliga överraskningar med extra avgifter för att de ska fungera fullt ut. De är också responsiva och mobil­anpas­sade och ser därmed bra ut i alla sorters enheter. Dessutom skräddarsyr jag dem och låter mycket annat ingå som andra brukar ta extra betalt för, till exempel sökmotor­optimering. Jag hjälper också gärna till med registrering av webbhotell och domännamn, som behövs för att sajten ska kunna visas på internet (webben).

Här kan du läsa mer om vad som ingår vid köp av hemsida samt om gratis tillval, med mera.

Som grädde på moset har du (köparen) 100% nöjdhetsgaranti på sajten.

Svar: Jag är snabb (utan att tumma på något) och är det bråttom kan jag till exempel ha en mindre webbplats klar inom 14 dagar. Större webbplatser tar i regel lite längre tid att färdigställa, exakt hur lång tid det tar beror på omfattningen och innehållet.

Svar: Inga problem, jag kan fixa sådant åt er. När du köper en hemsida av mig tar jag inget extra för det.

Svar: Det gör man i kontrollpanelen hos sin registrar. Jag kan ordna det åt er. Vid köp av hemsida tar jag inget extra för att registrera upp till 10 e-postkonton med ert eget domän­namn. För fler än 10 konton, eller om ni vill att jag registrerar e-postkonton i efterhand, så tillkommer en ringa summa per konto.

E-postkonton är ett av mina kostnadsfria tillval vid köp av hemsida. Läs gärna om fler kostnadsfria tillval, om vad som ingår som standard, med mera.


Kontakta BitWeb24

Telefonnummer: 072-210 78 58
E-post:
Adress: Prästgårdsvägen 7, 891 55 Arnäsvall
  • BitWeb24 erbjuder:
  • Skräddarsydda sajter.
  • Uppdateringstjänster.
  • Kundsupport. Heltäckande support.

Mest besökta

Tack!

Integritet

Socialt

Copyright 2013 - 2020 BitWeb24