Kontakt och Vanliga frågor

Kontakta BitWeb24

Har du frågor som rör mina tjänster, priser eller erbjudanden? Vill du se ett layoutförslag? Eller vill du ha en befintlig sajt uppdaterad? Tveka inte att höra av dig!

  • Jag har öppet veckans alla dagar, året runt!
    Midsommar-, jul- och nyårshelgen hanteras dock bara support­ärenden. Du är välkommen att mejla även i andra ärenden, men kanske inte får svar förrän näst­kommande vardag.
  • Kontakt sker enklast via mejl, sms eller telefon.
  • Personuppgifter hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR).

Kontaktuppgifter

E-post: info@bitweb24.se
Du får oftast svar inom några timmar.

Telefon: 072-210 78 58
Boka gärna telefontid (via e-post eller sms). Då blir samtalet effektivt och du får min odelade uppmärksamhet.

Adress: Prästgårdsvägen 7, 891 55 Arnäsvall
(6 km från Örnsköldsvik)

Sociala medier

Följ BitWeb24 på: Facebook Linkedin


Helst både för- och efternamn.
Fyll i ditt för- och efternamn.
namn@exempel.com
Ange en giltig e-postadress.
Beskriv kort ditt ärende.
Du måste lämna ett meddelande.
OBS, anger du fel veckodag kommer meddelandet inte fram.
Fyll i denna veckodags namn.
OBS! Du måste samtycka för att kunna skicka meddelandet.


Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna jag får.

Svar: Sajten innehåller de webbsidor vi kommer överens om. Alla sajterna jag gör är kompletta. Det innebär kort att de innehåller allt jag och köparen kommer överens om och att det inte tillkommer några obehagliga överraskningar med extra avgifter för att de ska fungera fullt ut. De är också responsiva och mobil­anpas­sade och blir därmed lättlästa och ser bra ut i alla sorters enheter samt fungerar optimalt i dem alla. En XML-sajtkarta, en egen 404-sida och cookie­info (banner och infosida) ingår också. Dessutom gör jag webbsidorna till­gängliga och användar­vänliga (mycket viktigt) samt skräddar­syr dem och låter mycket annat ingå som andra brukar ta extra betalt för, exempelvis sökmotor­optimering.

Jag hjälper också gärna till med registrering av webbhotell och domännamn, som behövs för att sajten ska kunna visas på internet (webben).

Som grädde på moset har du 100% nöjdhetsgaranti på sajten och vid köptillfället registrerar jag utan kostnad upp till fem e-postadresser med ert eget domännamn.

Här kan du läsa mer om vad som ingår vid köp av hemsida samt om gratis tillval.

Svar: Jag är snabb, utan att tumma på något. Är det bråttom kan jag till exempel ha en mindre webbplats klar inom 14 dagar. Större webbplatser tar i regel lite längre tid att färdigställa, exakt hur lång tid det tar beror på omfattningen och innehållet.

Svar: Ja, det gör jag. En one-page sida är en hemsida med en enda webbsida som innehåller all information. One-page sidorna jag gör är uppdelade i sektioner och är lätt­navigerade via en meny längst upp; via menyn skrollas besökaren automatiskt till vald sektion. Denna typ av hemsidor passar ibland helt ypperligt och om det är vad ni önskar så gör jag gärna en sådan hemsida till er.

Svar: Domännamn och webbhotell behövs för att sajten ska kunna visas på internet (webben). Registreringen görs hos en så kallad registrar. Jag kan fixa sådant åt er. När du köper en hemsida av mig tar jag inget extra för det.

Svar: Det gör man i kontrollpanelen hos sin registrar. Jag kan ordna det åt er. Vid köp av hemsida tar jag inget extra för att registrera upp till fem e-postkonton med ert eget domän­namn. För fler än fem konton, eller om ni vill att jag registrerar e-postkonton i efterhand, tillkommer en ringa summa per konto.

Registrering av e-postkonton är ett av mina kostnadsfria tillval vid köp av hemsida.

Svar: Jag använder varken Wordpress eller någon annan CMS-programvara när jag skapar webbsidorna, utan skriver sådan kod själv och jag använder alltid säker och uppdaterad kod. Du kan sedan också anlita mig som webbmaster så ser jag automatiskt till att fort­sättnings­vis hålla koden uppdaterad och säker.

Numera är det i regel inte "skumma personer i dunkla rum" som hackar sajter, utan botar som gör sådant. Botarna letar upp sajter som är lätta att attackera tack vare just CMS-program, teman eller plugins som inte är uppdaterade. Det är sådant som gör exempelvis Wordpress så sårbart.


BitWeb24 erbjuder:

  • Skräddarsydda sajter
  • Uppdateringstjänster
  • Heltäckande kundsupport

Kontakt

E-post: info@bitweb24.se
Telefonnummer: 072-210 78 58
Adress: Prästgårdsvägen 7, 891 55 Arnäsvall

Sociala medier

Google
Meta
Bootstrap
Copyright 2013-2024 BitWeb24