Tjäna pengar
Specialerbjudanden
Erbjudandena varierar över tid. Till erbjudandena

Webbläsare

Bra och mindre bra webbläsare

Det finns flera riktigt bra webb­läsare och däribland Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari och Microsoft Edge. Mindre bra är däremot Internet Explorer.

I mobilen surfar folk oftast med det som är förinstallerat och det är helt okej. På sin dator / surfplatta är man ofta mer kräsen och de flesta är nog överens om att Chrome är den bästa webbläsaren.

Sluta använda Internet Explorer

Internet Explorer (IE) var under många år den mest använda webb­läsaren. Det har ändrats och i dag fungerar många moderna webb­platser dåligt i IE. Men först och främst är IE en stor säkerhets­risk, sluta använd den.

Juli 2015 släppte Microsoft första versionen av efterträdaren Microsoft Edge och uppmanar själva oss att sluta använda IE.

Hur byter man webbläsare?

Googla den webbläsare du vill byta till. Den första träffen i sök­resultaten brukar handla om att ladda ned webbläsaren. Klicka på den länken och följ instruktionerna.

De vanligaste webbläsarna

Statistik visar att Chrome och Safari är de i särklass mest använda webbläsarna, medan till exempel Internet Explorer (IE) i stort sett försvunnit.

Engelska flaggan In English

Kontakta BitWeb24

Telefonnummer: 072-210 78 58
E-post:
Adress: Prästgårdsvägen 7, 891 55 Arnäsvall
  • BitWeb24 erbjuder:
  • Skräddarsydda sajter.
  • Uppdateringstjänster.
  • Kundsupport. Heltäckande support.

Mest besökta

Copyright 2013 - 2021 BitWeb24