Kakor (cookies)

Om kakor (cookies) - exempel

Denna webbplats använder kakor.

En kaka är en liten textfil som sparas på din dataenhet och som innehåller information. En kak-fil är passiv och kan inte sprida virus eller andra skadliga program. Nästan alla webbplatser använder kakor och de kan sparas olika länge på din dator (enhet).

Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av dem i din webbläsares inställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång en webbplats försöker sätta en kaka på din enhet. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Hur sådant går till beror på viken webbläsare du använder. Vänligen, se din webbläsares hjälpsidor för mer information.

Kakor från domänen bitweb24.se

På denna webbplats används få kakor och de innehåller ingen personinformation. Kakor härifrån hjälper till vid information om att kakor används samt behövs vid sökningar, vid användande av kontakt­formulären och vid eventuell inloggning. Kakorna tillhör kategorin sessionskakor, som bara sparas temporärt på din enhet. De försvinner när du stänger webbläsaren. Utan dem går du miste om nämnda funktioner.

Kakor från externa funktioner

Om du följer länkar till externa funktioner som Facebook, Linkedin och Youtube, eller om något inkluderas från dem, så sätts kakor från de webbplatserna. Information om hur de hanterar kakor finns på respektive webbplats.


Vill du veta mer?

Nedan länk till Post- och telestyrelsen som är tillsynsmyndighet över lagen om elektronisk kommunikation (om kakor).
Läs mer om kakor

BitWeb24 erbjuder:

  • Skräddarsydda sajter
  • Uppdateringstjänster
  • Heltäckande kundsupport

Kontakt

E-post: info@bitweb24.se
Telefonnummer: 072-210 78 58
Adress: Prästgårdsvägen 7, 891 55 Arnäsvall

Sociala medier

Copyright 2013 - 2023 BitWeb24