Tjäna pengar
Specialerbjudanden
Obs, erbjudandena varierar över tid! Till erbjudandena

Responsiv webbdesign

Vad är responsiv webb­design?

Med responsiv webbdesign förändras och anpassas webbsidornas layout helt automatiskt till besökarens enhet, skärmstorlek och skärmupplösning.

Antal kolumner och bilder (i bredd) kan med responsiv webbdesign anpassas automatiskt. Bilder och annat kan också skalas om i förhållande till fönsterbredden. Det innebär att besökare kan se samma webbplats från till exempel mobiltelefoner, läs- och surfplattor och persondatorer, utan att behöva scrolla och zooma så mycket som hade behövts annars.

Responsiv webbdesign är ett populärt alternativ till att designa olika versioner av webbplatsen där besökaren aktivt väljer om denne vill se sidan i exempelvis "desktopversion" eller "mobilversion". Det är också kostnadseffektivt för ägaren att endast behöva skaffa samt underhålla en version av sajten. Google prioriterar dessutom mobilanpassade hemsidor i sina sökresultat. Så fördelarna med responsiv webbdesign, där också mobilanpassning ingår, är mycket stora.

Full responsiv webbdesign (mobilanpassning ingår)

Med full responsivitet ingår mobilanpassning och webbsidorna blir lättlästa och ser bra ut på vilken enhet besökaren än använder, från mobiltelefoner till datorer med stora widescreen-skärmar.

Full responsiv webbdesign är standard när jag gör hemsidor

Responsiv webbdesign
Jag gör hemsidor med full responsiv webb­design. Då fungerar webbsidorna optimalt i alla enheter.

Webbsidorna jag gör har full responsivitet i fem storleksnivåer (och mobilanpassning ingår). De ser därmed bra ut och blir lättlästa på alla sorters enheter, liggande som stående. Jag gör dessutom alltid extra justeringar i koden och layouten för att ytterligare anpassa webbsidorna till de olika enheterna!

Bootstrap är det vanligaste systemet för att skapa avancerade, responsiva webbsidor. Jag använder Bootstrap 4 som är den senaste versionen av Bootstrap.

Kontakta BitWeb24

Personuppgifter hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer

BitWeb24, Britt-Inger Jonsson

E-post, med svar inom några timmar:

Telefon: 072-210 78 58, telefontid bokas via e-post eller SMS.

Kontakta BitWeb24

Telefonnummer: 072-210 78 58
E-post:
Adress: Prästgårdsvägen 7, 891 55 Arnäsvall
  • BitWeb24 erbjuder:
  • Skräddarsydda sajter.
  • Uppdateringstjänster.
  • Kundsupport. Heltäckande support.

Mest besökta

Copyright 2013 - 2020 BitWeb24