Tjäna pengar
Specialerbjudanden
Obs, erbjudandena varierar över tid! Till erbjudandena

Responsiv webbdesign

2019-07-17

Vad är responsiv webbdesign?

Med responsiv webbdesign anpassas webbsidornas layout helt automatiskt till besökarens enhet, skärmstorlek och skärmupplösning.

Antal kolumner och bilder (i bredd) kan med responsiv webbdesign anpassas automatiskt. Bilder och annat kan också skalas om beroende fönsterbredden. Det innebär att besökare kan se samma webbplats från till exempel mobiltelefoner, läs- och surfplattor och persondatorer, utan att behöva scrolla och zooma så mycket som hade behövts annars.

Responsiv webbdesign är ett populärt alternativ till att designa olika versioner av webbplatsen där besökaren aktivt väljer om denne vill se sidan i exempelvis "desktopversion" eller "mobilversion". Det är också kostnadseffektivt för ägaren att endast behöva skaffa samt underhålla en version av sajten. Google prioriterar dessutom mobilanpassade hemsidor i sina sökresultat. Så fördelarna med responsiv webbdesign, där också mobilanpassning ingår, är mycket stora.

Full responsiv webbdesign (mobilanpassning ingår)

Med full responsivitet ingår mobilanpassning och webbsidorna blir lättlästa och ser bra ut på vilken enhet besökaren än använder, från stående mobiltelefoner till stora datorskärmar.

Full responsiv webbdesign är standard när du köper hemsida av BitWeb24

Responsiv webbdesign
Jag gör hemsidor med full responsiv webbdesign, i fem storleksnivåer.

Webbsidorna jag gör har full responsivitet, i fem storleksnivåer! De ser därmed bra ut på alla sorters enheter/skärmbredder, liggande som stående. Jag gör dessutom alltid extra justeringar i koden och layouten för att ytterligare anpassa webbsidorna till de olika enheterna!

För responsiviteten använder jag Bootstrap som är det vanligaste systemet för att skapa responsiva webbsidor. Bootstrap 4 är den senaste versionen av Bootstrap och den stödjer de senaste, stabila utgåvorna av alla större webbläsare och plattformar. Internet Explorer 9 och äldre stöds dock inte. Om ni behöver stöd för IE8-9 används Bootstrap 3, i annat fall version fyra. Vi resonerar oss fram till vad ni behöver och det beror på vilka målgrupper ni har.

Kontakta BitWeb24

BitWeb24, Britt-Inger Jonsson

E-post, med svar inom några timmar:

Mobil: 072-210 78 58, det är alltid okej med SMS och telefontid bokas.

Personuppgifter hanteras i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) och ingen information delas med andra. Läs mer

Kontakta BitWeb24

Mobilnummer: 072-210 78 58
E-post:
Adress: Prästgårdsvägen 7, 891 55 Arnäsvall

Personuppgiftshantering (GDPR)

  • BitWeb24 erbjuder:
  • Skräddarsydda sajter.
  • Uppdateringstjänster.
  • Kundsupport. Heltäckande support.

Mest besökta

Tack!

Sociala medier


Copyright 2013 - 2019 BitWeb24