Tjäna pengar
Specialerbjudanden
Obs, erbjudandena varierar över tid! Till erbjudandena

BitWeb24

2019-09-18

Om BitWeb24

BitWeb24 är en personlig webbyrå som startades den 13 februari 2013 av mig, Britt-Inger Jonsson. Min filosofiska idé var att bygga ett företag där jag själv verkligen skulle kunna tänka mig att vara kund. Med det i bakhuvudet gör jag det jag brinner för och skräddarsyr professionella hemsidor mycket billigt och alltid med kundens bästa i fokus.

Byrån finns i Örnsköldsvik, men jag arbetar med kunder i hela landet. Den drivs som enskild firma, är registrerad hos Bolagsverket, godkänd för F-skatt samt registrerad i momsregistret. Verksamheten riktar sig främst till företag, föreningar och organisationer, men även privatpersoner är välkomna att höra av sig.

BitWeb24, den enda kontakten ni behöver när ni skaffar webbsida! Jag sköter (gärna) allt från planering och design till färdig produkt samt underhåll. Behöver ni hjälp att registrera webbhotell och domännamn så fixar jag det också, utan extra kostnad vid köp av hemsida, och ni behöver säkert e-postadresser med det nya domännamnet; jag kan registrera dem åt er!

Öppethållande: Öppet veckans alla dagar. Under storhelger(?) hanteras endast supportärenden. Ni är välkomna att mejla även i andra ärenden, men kanske inte får svar förrän efter helgen.

Britt-Inger Jonsson

Firmans ägare
Britt-Inger Jonsson

Kort om mig: Mitt namn är Britt-Inger Jonsson. Jag är webbutvecklare och programmerare och brinner för detta jobb. Det du kan förvänta dig av mig är professionellt utförda arbeten, personlig service och ett stort engagemang.

Jag vill ge mina kunder det bästa och skriver därför koden till webbsidorna för hand. Den allra första sajten gjorde jag 2005; det var min egen personliga hemsida. Den och några andra personliga hemsidor laborerade jag sedan flitigt med i flera år. Därefter läste jag IT-programmet via Blekinge Tekniska Högskola, med examen hösten 2012. Februari 2013 startade jag BitWeb24.

Min arbetsplats, det är här det sker

Lite fix med min egen hemsida.
Jag skriver koden för hand och kollar resultatet på olika enheter. På denna bild uppdaterar jag min egen hemsida.

Jag arbetar vid två datorskärmar, där jag skriver koden på den ena skärmen och genast ser resultatet på den andra. När jag är nöjd med webbsidorna laddar jag upp dem upp på internet.

Webbsidorna jag gör är responsiva och när de ligger på internet kollar jag dem på olika enheter. Om jag inte är 100 procent nöjd fortsätter jag att göra ändringar i koden tills sidorna verkligen ser lika bra ut på mobiltelefoner och surfplattor som på datorer.

Det gäller att hänga med

"Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste du fortsätta framåt." – Albert Einstein

Internet och webben är i ständig utveckling och naturligtvis ser jag till att hänga med. Jag uppdaterar hela tiden mina kunskaper samt lär mig nya, bra tekniker inom webbdesign, webbprogrammering, sökmotoroptimering (SEO) och annat intressant som kan ha med webbproduktion att göra. På senare år har det till exempel hänt mycket inom tekniker att göra hemsidor med responsiv webbdesign och jag hänger som sagt med.

Häng gärna med du också! Kontakta mig så hjälper jag dig och din verksamhet, på bästa sätt!

/Britt-Inger Jonsson


Lite statistik

Statistik kan vara kul och tillsammans med kod kan det bli till ljuv musik ...


Stolt sponsor av

Insamlingsstiftelsen
Jag stödjer Evo

FLEXIBILITET,

HÖG KVALITET,

BRA SERVICE,

Alltid, LÅGT PRIS!

Kontakta BitWeb24

Mobilnummer: 072-210 78 58
E-post:
Adress: Prästgårdsvägen 7, 891 55 Arnäsvall

Personuppgiftshantering (GDPR)

  • BitWeb24 erbjuder:
  • Skräddarsydda sajter.
  • Uppdateringstjänster.
  • Kundsupport. Heltäckande support.

Mest besökta

Tack!

Sociala medier


Copyright 2013 - 2019 BitWeb24